Gülbahar Hatun Anaokulu
Hasanpaşa Mah. Selimiye Cad. No4 Sultanbeyli/İSTANBUL

VİZYON

Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, çevremizdeki eğitim kurumları arasında en çarpıcı kurum ve okul öncesi kurumları arasında lider olmak, sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek.

MİSYON

Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımızın hakettikleri sevgi, şevkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak. Milli ve manavi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitiminin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.

BAŞARILAR

Okulumuz açıldığı günden bu yana okullarda hijyeni ve sağlığı simgeleyen; Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortak çalışmasıyla verilen BEYAZ BAYRAK sahibi bir okul olmayı sürdürmektedir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

08.00 - 13.00 Sabah Grubu/ 13.00 - 18.00 Öğle Grubu

Yerleşim Yeri Bilgisi